Erik van Muiswinkel herschrijft voorstelling

12 januari 2017 - Naar aanleiding van alle gebeurtenissen in 2016 heeft Erik van Muiswinkel zijn voorstelling De Olieworstelaar herschreven.

Donderdag 12 januari 2017

Zondag 7 mei staat Erik van Muiswinkel bij ons met de reprise van zijn voorstelling De Olieworstelaar. Toch is het niet helemaal dezelfde conference als in het eerste seizoen. De gebeurtenissen in het 'rampjaar' 2016 dwingen hem de voorstelling te herschrijven.

“Het voorjaar van 2016 lijkt tien jaar geleden. In een half jaar tijd is Daphne Schippers onttroond als onaantastbare sprintkampioene, is Turkije weer een dictatuur geworden, lijkt Engeland de EU te gaan verlaten, is Nederland een Formule 1-macht, ruilt het Vrije Westen de meest charismatische leider van de afgelopen decennia in voor een brullende demagoog, en gaan de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen in Nederland over de plaats van Zwarte Piet in de islam.” aldus Erik van Muiswinkel.

De olieworstelaar komt zichzelf weer tegen. Er zijn voorstellingen om minder herschreven.

Erik van Muiswinkel, De Olieworstelaar
zondag 7 mei 2017

Fotograaf: Lies Geluk

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X