Eerbetoon Herman Finkers tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival

8 juni 2016 - Herman Finkers is door zijn collega's in het zonnetje gezet. Freek de Jonge, Claudia de Breij en Brigitte Kaandorp traden onder andere op.

Woensdag 08 juni 2016

Herman Finkers is door zijn collega's in het zonnetje gezet. Freek de Jonge, Claudia de Breij en Brigitte Kaandorp traden onder andere op.
Het eerbetoon aan Herman vond plaats in het kader van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dat bracht eerder hommages aan onder anderen Ramses Shaffy, Liesbeth List en Freek de Jonge en Paul van Vliet.

"De cabaretier werd in het zonnetje gezet omdat hij volgens het Amsterdams Kleinkunst Festival 'een grote bijdrage aan de Nederlandse Kleinkunst heeft geleverd'. Finkers was voorafgaand aan de voorstelling toch wel benieuwd: "Het is een nogal bijzondere avond ja. Je wordt er verlegen van. Ik schrijf ook nooit liedjes van anderen, dus ik ben het ook niet gewend dat anderen dat zingen." (RTV Oost)

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X