Vacature: Directeur-Bestuurder van De Kleine Komedie

vr 14 mei

Vacature Directeur-Bestuurder

De volledige vacature is te vinden op de website van Colourful People. Voor geïnteresseerden lichten we hier alvast een tipje van de sluier op.


Het leukste theater van Nederland zoekt:

Een energieke en positief ingestelde verbinder met een nieuwsgierige en open blik. Een creatieve leider met een heldere visie en ambitie. De nieuwe directeur combineert innovatieve denkkracht met strategische kennis van de nieuwste (online) technologieën.

De persoon die we zoeken heeft zijn / haar sporen verdiend, maar kan ook een veelbelovend talent zijn. Iemand die aantoonbare affiniteit heeft met kunst en cultuur, maar niet per se afkomstig is uit de sector. Een goede aansluiting met De Kleine Komedie als organisatie en begrip van hoe de organisatie werkt zijn daarbij van groot belang. We zoeken geen snelle carrièremaker, maar een directeur-bestuurder die zich vanuit het hart aan de organisatie wil committeren. 

Bij voorkeur zoeken wij iemand die de diversiteit van de organisatie, in de breedste zin van het woord, kan versterken. Iemand die vanuit de eigen achtergrond en persoonlijkheid in staat is verschillende doelgroepen aan te spreken en die de binding met het publiek inhoud weet te geven. 

Procedure
De Kleine Komedie wordt bij deze procedure ondersteund door executive searchbureau Colourful People. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Winfred Voordendag, partner bij Colourful People (06-28284706). Je interesse kan je kenbaar maken door je brief en CV uiterlijk vrijdag 11 juni 2021 via de website van Colourful People in te sturen. 

Er zijn twee gespreksrondes:
· Een eerste gesprek met de selectiecommissie van de RvT op vrijdag 25 juni
· Een tweede gesprek, waarin ook een opdracht besproken zal worden, met een vertegenwoordiging van de RvT en De Kleine Komedie, op vrijdag 2 juli. Verder zal een referentieonderzoek onderdeel vormen van de procedure.